Як приготувати печінку під шубою?

Дорогі друзі! Ми завжди за стандартом ховаємо «оселедець під шубу». Чому б не поексперементувати. Ми одного разу спробувати заховати «під шубу» яловичі печінки (можна також використовувати і курячі якщо вам більше вони подобаються) І так, дорогі господині, для приготування «під шубою» печінки нам знадобиться:

250-300 г яловичої або курячої печінки
5 шт яєць (бажано домашніх)
2 шт кисло-солодких яблук
1 цибулька
150 г твердого сиру
майонез не жирний

Для того, щоб почати готувати наше блюдо нам насамперед потрібно буде відварити печінку. Після того як печінка охолола ми беремо і натираємо її на крупній тертці. Потім, дрібними кубиками нарізаємо цибулю (якщо не любите сильний смак цибулі, то його можна попередньо замаринувати з оцтом).
Яблука, твердий сир та яйця теж натираємо на крупній тертці. Коли всі інгредієнти готові, можна приступати до формування салату.

Всі інгрідієнти рівномірно викладаємо шарами:
Перший шар – викладаємо нашу печінку, солимо і змащуємо майонезом.
Другим шаром буде цибуля (не варто класти її багато).
Шар третіх, це натерті яблучка (змащуємо майонезом)
На четвертий шар викладаємо яйця, також солимо і змащуємо майонезом.
Фінішним п’ятий шаром буде натертий твердий сир.
Страва готова. Це так смачно – не описати словами. Смачного!

Радимо почитати:

Салати від природи. Салат з календулою Огірки очистити і нарізати тонкими скибочками. Цибулю і календулу подрібнити, змішати з огірками, викласти на тарілку і прикраси...
Баварський салат Кухня народів Германії славиться на весь світ своєю надзвичайною різноманітністю, вона об’єднує багато стилів кулінарного мистецтва, в ній нема єдност...
Комбінований салат з макаронами (італійський рецеп... Комбінований салат з макаронами (італійський рецепт) М'ясо (курча чи молода баранина) - 300 г, морква - 100 г, селера (Корінь) - 50 г, гриби - 100 ...
Салат з помідорів. Салат з помідорів. Помідори нарізати кружечками, прикрасити салатом, посипати рубаною зеленою цибулею і кропом. Посолити і полити рослинним масло...