Як приготувати печінку під шубою?

Дорогі друзі! Ми завжди за стандартом ховаємо «оселедець під шубу». Чому б не поексперементувати. Ми одного разу спробувати заховати «під шубу» яловичі печінки (можна також використовувати і курячі якщо вам більше вони подобаються) І так, дорогі господині, для приготування «під шубою» печінки нам знадобиться:

250-300 г яловичої або курячої печінки
5 шт яєць (бажано домашніх)
2 шт кисло-солодких яблук
1 цибулька
150 г твердого сиру
майонез не жирний

Для того, щоб почати готувати наше блюдо нам насамперед потрібно буде відварити печінку. Після того як печінка охолола ми беремо і натираємо її на крупній тертці. Потім, дрібними кубиками нарізаємо цибулю (якщо не любите сильний смак цибулі, то його можна попередньо замаринувати з оцтом).
Яблука, твердий сир та яйця теж натираємо на крупній тертці. Коли всі інгредієнти готові, можна приступати до формування салату.

Всі інгрідієнти рівномірно викладаємо шарами:
Перший шар – викладаємо нашу печінку, солимо і змащуємо майонезом.
Другим шаром буде цибуля (не варто класти її багато).
Шар третіх, це натерті яблучка (змащуємо майонезом)
На четвертий шар викладаємо яйця, також солимо і змащуємо майонезом.
Фінішним п’ятий шаром буде натертий твердий сир.
Страва готова. Це так смачно – не описати словами. Смачного!

Радимо почитати:

Вінегрет з овочів, яблук та зелені.... Вінегрет з овочів, яблук та зелені. Картопля - 40 г, буряк - 20 г, морква - 20 г, боби - 20 г, свіжа капуста - 15 г, зелена цибуля - 20 г, салат - ...
Рецепт картоплі фрі, готуємо вдома!... Для тих, хто не може уявити життя без картоплі фрі ми хочемо запропонувати один рецепт з яким ви просто впораєтеся і вдома. Всі ми чудово знаємо, щ...
Салат по-латиськи Салат по-латиськи Відварені свинину та картоплю, огірки, яблука (без шкірки і насіння), оселедець, яйця нарізати скибочками. Продукти з'єднати і з...
Баварський салат Кухня народів Германії славиться на весь світ своєю надзвичайною різноманітністю, вона об’єднує багато стилів кулінарного мистецтва, в ній нема єдност...