Фантазії для краси ваших страв.

прикраси для блюдНезначно фантазії для краси ваших блюд. Навіть найбільш помірна їжа, прекрасно подана, бачиться апетитніші неповторних страв, як-небудь встановлених на столі.

З звареного червоного буряка, моркви, огірків робляться прекрасні «дзвіночки»: зріжте верхівки овочів, в такий спосіб, щоб вийшов конус з гострим кінцем, і акуратненько зріжте вузький шар: одне коло зобов’язано існувати одним конусним ковпачком, далі наступний. Переверніть один конусний такий ковпачок вниз конусом, в середину слід вкласти шматок іншого за кольором довгастого овоча і все, вийшов дзвіночок.

Застосовуючи помідор просто сконструювати «трояндочку». Елементарно необхідно очистити свіжий помідор виходячи згідно спіралі. Серединку помідора вживають за призначенням, а з його шкірки-стружки необхідно скачати рулончик – «троянда» готова. Таку троянду ще виготовити можна і з червоного буряка.

Для приготування смачних страв рекомендуемо використовувати Блендер Braun MR 530 Sauce – це відмінна кухона техніка, яка прослужить вам багато часу без нарікань.

вкусно и красивоДозволено виготовити квіточку зі стиглого помідора, буряка, моркви, яблука, на якому будуть загострені пелюстки, він стане пригадувати магнолію. Їх поміщають на гірці салату або на тарілці по краях.

Якщо цибулину надрізати вздовж і спустити її в воду, вийде квіточка.

З вареного яєчка здійснюють дивні «ромашки». Такі квітки «ромашки» будуть надзвичайно чудово виглядати на горошку.

Дозволено виготовити «букет» з овочів, прекрасно уклавши листя салату, зелень і квіточки з кривизна, буряка, помідорів та інших овочів.

«Листя» виготовляють із солоного і свіжого зеленого огірка. Для цього беруть рівною довгастої форми огірок і розрізають навскоси. Огірок залагоджують зрізом донизу на дощечку, надрізають і розгортають його. Такі листочки служать прикрасами салатів. Надзвичайно цікаво прикрашає страву «віяло» з огірків. Слід надрізати міцні огірки маленького розміру вздовж, делікатними пластинками і після цієї процедури розгладити – ось вам і унікальне смачне «віяло». При подачі великих солоних і маринованих огірків наріжте їх вузенькими смугами.

Радимо почитати:

Зелень на столі – здоров’я у сім’... Зелень на столі - здоров'я у сім'ї. Зелень ніколи не буває зайвою на столі. Зелень - це вітаміни, закуска якою можна і необхідно доповнювати перші ...
Кладовая здоровья – полезные продукты и их у... Мясо, лучший вариант тут предпочтение мясу нежирных сортов (говядине, телятине, крольчатине, дичи) и белому мясу домашней птицы (грудкам), предварител...
Что за праздник без цветов. Что за праздник без цветов. Их дарят любимым представительницам слабого пола, детям, бабулькам и мамам, сослуживцам по службе, на концертах и семинара...
Як зберегти вітаміни під час приготування страв.... Як зберегти вітаміни під час приготування страв. Для зменшення втрат вітаміну C слід дотримуватися наступних правил. Не зберігати очищену і наріза...