КРЕМ КАРАМЕЛЬ.

КРЕМ КАРАМЕЛЬ.

У теплому кип’яченому МОЛОЦІ РОЗЧИНИТИ ЦУКРОВИЙ ПІСОК, ДОДАТИ яйце, ванілін, все перемішати, залити Форми, ТУДИ налити трохи ВОДИ І ВСЕ ЦЕ помістило в духову шафу на 5-7 хв.

Подавати до столу охложденим.

На порцію: МОЛОКО-60, ЦУКРОВИЙ ПІСОК-25, 1/2 ЯЙЦЯ, ванілін на Кінчику ножа.

Радимо почитати:

Як приготувати торт “НАПОЛЕОН”.... Торт «Наполеон». Інгредієнти для приготування торта: Для тіста: стакан молока, бажано холодного 150 гр маргарину охолодженого яйце лимонна кисл...
Як приготувати смачний крем.... КРЕМ Олійно АБРИКОСОВИЙ. До основного крему ДОДАТИ 1 СТ. ЛОЖКУ АБРІКОСОВОГО лікеру або НАСТОЙКИ, АБО СИРОПУ ІЗ абрикосового варення. Підфарбувати К...
Готуємо торт. ЧОРНИЙ МАКЛЕР Тісто для торта: 1 склянка смородинового варення, 1 стакан цукру, 1 ч. ложки соди, 1 склянка молока, 2 яйця, 2 склянки борошна. Зм...