Охолоджені вітамінні напої.

Напій “Осінь”. Змішують охолоджені апельсиновий і яблучний соки. Того й іншого в об’ємі по п’ятдесят грамів. Зверху додають той же об’єм морозива. Їсти ложкою.

Напій “Сніжна куля”. Охолодити по п’ятдесят грамів ароматого персикового соку з м’якоттю та яблучного соку потім їх перемішати. Розкласти по склянках і зверху додати таку ж кількість морозива. Посипати тертою на дрібній тертці цедрою апельсина.

Напій “Овочевий”. Влийте в міксер по сто грамів соків: яблучного, томатного, морквяного й бурякового, збийте, налийте у склянки, збризніть соком лимона або апельсина. Сіль за смаком.

Напій “Бризки шампанського”. По половині склянки взяти смородини і суниці засипати однією-двома столовими ложками цукру. Через годину, коли пустять сік, охолодити в холодильнику. Охолоджені фрукти покласти в склянки, залити шампанським (1 склянка) і газованою водою (1 склянка), У кожну склянку покласти по кілька шматочків льоду. Подавати з соломинками і ложечками.

Фліп “Сократ”. На одну порцію потрібно взяти один жовток від курячого яйця, столову ложку лимонного соку, три столові ложки суничного соку, півсклянки смородинового соку перемішати все в міксері. При подачі напою прикрасити “шапкою” зі збитих вершків.

Радимо почитати:

Австралійський томатний коктейль.... Австралійський томатний коктейль. Сік томатний - 3 склянки, цукор - 2 чайні ложки, сік лимонний - 2 чайні ложки, шеррі - 3 чайні ложки, цибуля подр...
Як приготувати пиво! Як приготувати пиво! АНГЛІЙСЬКЕ ПИВО. Візьміть 3-3,5 кг ячменю чи вівса і постійно помішуючи, висушіть зерна так, щоб вони навіть не підсмажилися. ...
Узвар із сушених фруктів. Узвар із сушених фруктів.Для напою беремо 800 грам різних сушених фруктів (яблука, груші, вишні, сливи) промити, скласти в каструлю, додати трохи кори...
МЕДОВИЙ КВАС: Відмінного смаку.... МЕДОВИЙ КВАС: Відмінного смаку. Покладіть в кадочку 1 фунт перебраних родзинок і п'ят ізрізаних гуртками лимонів, облийти 4 фунтами гарною патокою;...