Охолоджені вітамінні напої.

Напій “Осінь”. Змішують охолоджені апельсиновий і яблучний соки. Того й іншого в об’ємі по п’ятдесят грамів. Зверху додають той же об’єм морозива. Їсти ложкою.

Напій “Сніжна куля”. Охолодити по п’ятдесят грамів ароматого персикового соку з м’якоттю та яблучного соку потім їх перемішати. Розкласти по склянках і зверху додати таку ж кількість морозива. Посипати тертою на дрібній тертці цедрою апельсина.

Напій “Овочевий”. Влийте в міксер по сто грамів соків: яблучного, томатного, морквяного й бурякового, збийте, налийте у склянки, збризніть соком лимона або апельсина. Сіль за смаком.

Напій “Бризки шампанського”. По половині склянки взяти смородини і суниці засипати однією-двома столовими ложками цукру. Через годину, коли пустять сік, охолодити в холодильнику. Охолоджені фрукти покласти в склянки, залити шампанським (1 склянка) і газованою водою (1 склянка), У кожну склянку покласти по кілька шматочків льоду. Подавати з соломинками і ложечками.

Фліп “Сократ”. На одну порцію потрібно взяти один жовток від курячого яйця, столову ложку лимонного соку, три столові ложки суничного соку, півсклянки смородинового соку перемішати все в міксері. При подачі напою прикрасити “шапкою” зі збитих вершків.

Радимо почитати:

ПРИГОТУВАННЯ КВАСУ ІЗ ЯБЛУК.... ПРИГОТУВАННЯ КВАСУ ІЗ ЯБЛУК. Береться 1-1,5 кг яблук для чудо кваса, миється, ріжеться на шматки разом зі шкіркою, заливається 5 л. води й вариться...
Австралійський томатний коктейль.... Австралійський томатний коктейль. Сік томатний - 3 склянки, цукор - 2 чайні ложки, сік лимонний - 2 чайні ложки, шеррі - 3 чайні ложки, цибуля подр...
МЕДОВИЙ КВАС: Відмінного смаку.... МЕДОВИЙ КВАС: Відмінного смаку. Покладіть в кадочку 1 фунт перебраних родзинок і п'ят ізрізаних гуртками лимонів, облийти 4 фунтами гарною патокою;...
Вітамінні букети. Напій "Хутір Веселий". Стакан сюзьми (це кисле молоко) який розчинити в склянці води холодної . Додати родзинки і туди також трохи ваніліну. Напій ...