ПРИГОТУВАННЯ бісквітних коржів.

Ретельно перемішати 8 жовтків З 300 г цукрового піску, з тертою цедрою одного лимона.

ПОТІМ У ЦЮ МАСУ ДОДАТИ 100 г картопляноъ муки (крохмаль) І П’ЯТЬ збитих білкыв. НА деко покласти білий папір З відігнено прищепленими краями-бортами, ПАПІР ЗЛЕГКА оббризкала ХОЛОДНОЮ ВОДОЮ І ВИЛИТИ НА Нього ТІСТО ТОВЩИНОЮ В 1 СМ.

ВИПІКАТИ У негарячый духовый шафі 45-50 хв.

ПРИГОТУВАННЯ бісквітних коржів.

Радимо почитати:

Шведський яблучний торт Готуємо шведський яблучний торт Берем для цього такі продукти: 500-600 г яблук, 80 г вершкового масла або маргарину, пів склянки цукру, 125 г мигда...
Вибір ідеального торта для весілля.... І так у вас намічається весілля. Є багато факторів які допоможуть вам зробити ваше весілля захоплюючою дією яка буде в радість не тільки вам але і ваш...
Как сделать идеальный торт. Если вы любите торты, то наверное не упускаете из из виду, что немного расслабиться и приятно провести время. Многие из пекарень производят разные вку...
Як приготувати торт “НАПОЛЕОН”.... Торт «Наполеон». Інгредієнти для приготування торта: Для тіста: стакан молока, бажано холодного 150 гр маргарину охолодженого яйце лимонна кисл...