ПР?ГОТУВАННЯ бісквітних коржів.

Ретельно перемішати 8 жовтків З 300 г цукрового піску, з тертою цедрою одного лимона.

ПОТІМ У ЦЮ МАСУ ДОДАТ? 100 г картопляноъ муки (крохмаль) І П’ЯТЬ збитих білкыв. НА деко покласти білий папір З відігнено прищепленими краями-бортами, ПАПІР ЗЛЕГКА оббризкала ХОЛОДНОЮ ВОДОЮ І В?Л?Т? НА Нього ТІСТО ТОВЩ?НОЮ В 1 СМ.

В?ПІКАТ? У негарячый духовый шафі 45-50 хв.

ПР?ГОТУВАННЯ бісквітних коржів.

Радимо почитати:

Вибір ідеального торта для весілля.... І так у вас намічається весілля. Є багато факторів які допоможуть вам зробити ваше весілля захоплюючою дією яка буде в радість не тільки вам але і ваш...
Торт по немецки – 3ахер Тесто для приготовления делают так: берут шоколад  около 150 грамм или какао порошок – 30 грамм, пудра сахарная пудра – 30 грамм, сливки две столовых...
Як приготувати смачний крем.... КРЕМ Олійно АБР?КОСОВ?Й. До основного крему ДОДАТ? 1 СТ. ЛОЖКУ АБРІКОСОВОГО лікеру або НАСТОЙК?, АБО С?РОПУ ІЗ абрикосового варення. Підфарбувати К...
Готуємо торт. ЧОРН?Й МАКЛЕР Тісто для торта: 1 склянка смородинового варення, 1 стакан цукру, 1 ч. ложки соди, 1 склянка молока, 2 яйця, 2 склянки борошна. Зм...