ПРИГОТУВАННЯ бісквітних коржів.

Ретельно перемішати 8 жовтків З 300 г цукрового піску, з тертою цедрою одного лимона.

ПОТІМ У ЦЮ МАСУ ДОДАТИ 100 г картопляноъ муки (крохмаль) І П’ЯТЬ збитих білкыв. НА деко покласти білий папір З відігнено прищепленими краями-бортами, ПАПІР ЗЛЕГКА оббризкала ХОЛОДНОЮ ВОДОЮ І ВИЛИТИ НА Нього ТІСТО ТОВЩИНОЮ В 1 СМ.

ВИПІКАТИ У негарячый духовый шафі 45-50 хв.

ПРИГОТУВАННЯ бісквітних коржів.

Радимо почитати:

Шведський яблучний торт Готуємо шведський яблучний торт Берем для цього такі продукти: 500-600 г яблук, 80 г вершкового масла або маргарину, пів склянки цукру, 125 г мигда...
Готуємо торт. ЧОРНИЙ МАКЛЕР Тісто для торта: 1 склянка смородинового варення, 1 стакан цукру, 1 ч. ложки соди, 1 склянка молока, 2 яйця, 2 склянки борошна. Зм...
Торт по немецки – 3ахер Тесто для приготовления делают так: берут шоколад  около 150 грамм или какао порошок – 30 грамм, пудра сахарная пудра – 30 грамм, сливки две столовых...
Торты на заказ Киев. Многие люди, когда на носу долгожданный праздник - День рождение сына или дочери, свадьба, Новый год, юбилей или корпоративный праздник, 8 Марта - зад...