Як приготувати смачний крем.

КРЕМ Олійно АБР?КОСОВ?Й.

До основного крему ДОДАТ? 1 СТ. ЛОЖКУ АБРІКОСОВОГО лікеру або НАСТОЙК?, АБО С?РОПУ ІЗ абрикосового варення. Підфарбувати КРЕМ В АБР?КОСОВ?Й КОЛІР.

КРЕМ МАСЛЯН?Й ананасовий.

До основного крему ДОДАТ? 1СТ. ЛОЖКУ сиропу з консервованих ананасів, підфарбувати У ЖОВТ?Й КОЛІР І ДОБРЕ ПЕРЕМІШАТ? до отримання однорідного КОЛЬОРУ.

КРЕМ МАСЛЯН?Й АПЕЛЬС?НОВ?Й.

До основного крему ДОДАТ? СОК ВІД 1/2 АПЕЛЬС?НУ І СОК ВІД апельсинової цедри, МОЖНА в ЗАМІНУ ЦЬОГО ДОДАТ? 1 СТ. ЛОЖКУ апельсинової НАСТОЙК?. Підфарбувати в помаранчевий колір.

КРЕМ МАСЛЯН?Й Бенедикт.

До основного крему ДОДАТ? 1 СТ. ЛОЖКУ лікер Бенедик бо схожий, окрасити крем в помаранчевий колір і добре перемішати.

КРЕМ МАСЛЯН?Й ВАНІЛЬН?Й.

До основного крему ДОДАТ? 1 СТ. Ложку ванільного цукру, АБО 2-3 КАПЛ? ванільної есенції. КОЛІР КРЕМУ БІЛ?Й.

КРЕМ МАСЛЯН?Й В?ШНЕВ?Й.

До основного крему ДОДАТ? 1-2 СТ. ЛОЖК? В?ШНЕВОГО СОКУ, вичавленого з ягід вишні, АБО 1 СТ. ЛОЖКУ вишневої НАСТОЙК? АБО вишневої наливки, АБО С?РОП ІЗ В?ШНЕВОГО ВАРЕНЬЯ. Підфарбувати У РОЖЕВ?Й КОЛІР.

КРЕМ МАСЛЯН?Й суничний.

До основного крему ДОДАТ? 1-2 СТ. Ложки соку, вичавленого з суниць, АБО С?РОПУ ІЗ суничного ВАРЕНЬЯ. Підфарбувати У РОЖЕВ?Й КОЛІР.

Радимо почитати:

Сколько лет живет Торт. Возраст торта как блюда буквально неизвесно. ?сторики, при помощи языковедов, считают, что 1-ые тортики возникли приблизительно 2000 лет тому в ?талии...
ПР?ГОТУВАННЯ бісквітних коржів.... Ретельно перемішати 8 жовтків З 300 г цукрового піску, з тертою цедрою одного лимона. ПОТІМ У ЦЮ МАСУ ДОДАТ? 100 г картопляноъ муки (крохмаль) І П'...
Готуємо торт. ЧОРН?Й МАКЛЕР Тісто для торта: 1 склянка смородинового варення, 1 стакан цукру, 1 ч. ложки соди, 1 склянка молока, 2 яйця, 2 склянки борошна. Зм...
ГОРІХОВ?Й ТОРТ. ГОРІХОВ?Й ТОРТ. Для приготування торта потрібно розтерти жовтків так 5 зі склянкою цукру до повної пишності, потім влити туди склянку сметани, пере...