Як приготувати смачний крем.

КРЕМ Олійно АБРИКОСОВИЙ.

До основного крему ДОДАТИ 1 СТ. ЛОЖКУ АБРІКОСОВОГО лікеру або НАСТОЙКИ, АБО СИРОПУ ІЗ абрикосового варення. Підфарбувати КРЕМ В АБРИКОСОВИЙ КОЛІР.

КРЕМ МАСЛЯНИЙ ананасовий.

До основного крему ДОДАТИ 1СТ. ЛОЖКУ сиропу з консервованих ананасів, підфарбувати У ЖОВТИЙ КОЛІР І ДОБРЕ ПЕРЕМІШАТИ до отримання однорідного КОЛЬОРУ.

КРЕМ МАСЛЯНИЙ АПЕЛЬСИНОВИЙ.

До основного крему ДОДАТИ СОК ВІД 1/2 АПЕЛЬСИНУ І СОК ВІД апельсинової цедри, МОЖНА в ЗАМІНУ ЦЬОГО ДОДАТИ 1 СТ. ЛОЖКУ апельсинової НАСТОЙКИ. Підфарбувати в помаранчевий колір.

КРЕМ МАСЛЯНИЙ Бенедикт.

До основного крему ДОДАТИ 1 СТ. ЛОЖКУ лікер Бенедик бо схожий, окрасити крем в помаранчевий колір і добре перемішати.

КРЕМ МАСЛЯНИЙ ВАНІЛЬНИЙ.

До основного крему ДОДАТИ 1 СТ. Ложку ванільного цукру, АБО 2-3 КАПЛИ ванільної есенції. КОЛІР КРЕМУ БІЛИЙ.

КРЕМ МАСЛЯНИЙ ВИШНЕВИЙ.

До основного крему ДОДАТИ 1-2 СТ. ЛОЖКИ ВИШНЕВОГО СОКУ, вичавленого з ягід вишні, АБО 1 СТ. ЛОЖКУ вишневої НАСТОЙКИ АБО вишневої наливки, АБО СИРОП ІЗ ВИШНЕВОГО ВАРЕНЬЯ. Підфарбувати У РОЖЕВИЙ КОЛІР.

КРЕМ МАСЛЯНИЙ суничний.

До основного крему ДОДАТИ 1-2 СТ. Ложки соку, вичавленого з суниць, АБО СИРОПУ ІЗ суничного ВАРЕНЬЯ. Підфарбувати У РОЖЕВИЙ КОЛІР.

Радимо почитати:

Як приготувати торт «Мурашник».... Торт «Мурашник». Кожна дівчина може назвати себе господинею якщо вміє готувати десерти, а саме торти. Сьогодні ми приготуємо один з найпростіших то...
Як приготувати торт “НАПОЛЕОН”.... Торт «Наполеон». Інгредієнти для приготування торта: Для тіста: стакан молока, бажано холодного 150 гр маргарину охолодженого яйце лимонна кисл...
КРЕМ КАРАМЕЛЬ. КРЕМ КАРАМЕЛЬ. У теплому кип'яченому МОЛОЦІ РОЗЧИНИТИ ЦУКРОВИЙ ПІСОК, ДОДАТИ яйце, ванілін, все перемішати, залити Форми, ТУДИ налити трохи ВОДИ І ...
ГОРІХОВИЙ ТОРТ. ГОРІХОВИЙ ТОРТ. Для приготування торта потрібно розтерти жовтків так 5 зі склянкою цукру до повної пишності, потім влити туди склянку сметани, пере...