Як приготувати смачний крем.

КРЕМ Олійно АБРИКОСОВИЙ.

До основного крему ДОДАТИ 1 СТ. ЛОЖКУ АБРІКОСОВОГО лікеру або НАСТОЙКИ, АБО СИРОПУ ІЗ абрикосового варення. Підфарбувати КРЕМ В АБРИКОСОВИЙ КОЛІР.

КРЕМ МАСЛЯНИЙ ананасовий.

До основного крему ДОДАТИ 1СТ. ЛОЖКУ сиропу з консервованих ананасів, підфарбувати У ЖОВТИЙ КОЛІР І ДОБРЕ ПЕРЕМІШАТИ до отримання однорідного КОЛЬОРУ.

КРЕМ МАСЛЯНИЙ АПЕЛЬСИНОВИЙ.

До основного крему ДОДАТИ СОК ВІД 1/2 АПЕЛЬСИНУ І СОК ВІД апельсинової цедри, МОЖНА в ЗАМІНУ ЦЬОГО ДОДАТИ 1 СТ. ЛОЖКУ апельсинової НАСТОЙКИ. Підфарбувати в помаранчевий колір.

КРЕМ МАСЛЯНИЙ Бенедикт.

До основного крему ДОДАТИ 1 СТ. ЛОЖКУ лікер Бенедик бо схожий, окрасити крем в помаранчевий колір і добре перемішати.

КРЕМ МАСЛЯНИЙ ВАНІЛЬНИЙ.

До основного крему ДОДАТИ 1 СТ. Ложку ванільного цукру, АБО 2-3 КАПЛИ ванільної есенції. КОЛІР КРЕМУ БІЛИЙ.

КРЕМ МАСЛЯНИЙ ВИШНЕВИЙ.

До основного крему ДОДАТИ 1-2 СТ. ЛОЖКИ ВИШНЕВОГО СОКУ, вичавленого з ягід вишні, АБО 1 СТ. ЛОЖКУ вишневої НАСТОЙКИ АБО вишневої наливки, АБО СИРОП ІЗ ВИШНЕВОГО ВАРЕНЬЯ. Підфарбувати У РОЖЕВИЙ КОЛІР.

КРЕМ МАСЛЯНИЙ суничний.

До основного крему ДОДАТИ 1-2 СТ. Ложки соку, вичавленого з суниць, АБО СИРОПУ ІЗ суничного ВАРЕНЬЯ. Підфарбувати У РОЖЕВИЙ КОЛІР.

Радимо почитати:

Готуємо торт. ЧОРНИЙ МАКЛЕР Тісто для торта: 1 склянка смородинового варення, 1 стакан цукру, 1 ч. ложки соди, 1 склянка молока, 2 яйця, 2 склянки борошна. Зм...
ГОРІХОВИЙ ТОРТ. ГОРІХОВИЙ ТОРТ. Для приготування торта потрібно розтерти жовтків так 5 зі склянкою цукру до повної пишності, потім влити туди склянку сметани, пере...
Вибір ідеального торта для весілля.... І так у вас намічається весілля. Є багато факторів які допоможуть вам зробити ваше весілля захоплюючою дією яка буде в радість не тільки вам але і ваш...
ПРИГОТУВАННЯ бісквітних коржів.... Ретельно перемішати 8 жовтків З 300 г цукрового піску, з тертою цедрою одного лимона. ПОТІМ У ЦЮ МАСУ ДОДАТИ 100 г картопляноъ муки (крохмаль) І П'...