Як приготувати торт «Мурашник».

Торт «Мурашник».

Кожна дівчина може назвати себе господинею якщо вміє готувати десерти, а саме торти. Сьогодні ми приготуємо один з найпростіших тортів. Для приготування «Мурашника» нам будуть потрібні такі прості інгредієнти:

3,5 ст. цукрового піску
півтора ст. борошна
півтора ст. молока
3 гр соди (погасити оцтом)
сіль
200 гр маргарину
банку вареного згущеного молока
пів плитки чорного шоколаду

Спочатку готуємо тісто. Для цього беремо і перемішуємо: борошно з цукром, сіль, молоко, маргарин і соду.

Потім вимішуємо тісто і загортаємо його акуратно в плівку і ховаємо на 40 хв. в холодне місце, краще звичайно холодильник. Після того як тісто охололо, беремо його і пропускаємо через м’ясорубку і розладжуватися його на деко, який потрібно змастити маслом рослинним або жиром.

Запікаємо наше тісто до рум’яної скоринки. Готове тісто охолоджуємо і подрібнюємо на крихти. Згущенку виливаємо в суміш і за допомогою мокрих рук перемішуємо з крихтою.

Беремо гарне блюдо і викладаем нашу суміш гіркою, схожу на мурашник. Посипаємо зверху торт попередньо натертим чорним шоколадом і «Мурашник» готовий.

Приємного всім апетиту!

Радимо почитати:

Шведський яблучний торт Готуємо шведський яблучний торт Берем для цього такі продукти: 500-600 г яблук, 80 г вершкового масла або маргарину, пів склянки цукру, 125 г мигда...
ГОРІХОВИЙ ТОРТ. ГОРІХОВИЙ ТОРТ. Для приготування торта потрібно розтерти жовтків так 5 зі склянкою цукру до повної пишності, потім влити туди склянку сметани, пере...
Як приготувати смачний крем.... КРЕМ Олійно АБРИКОСОВИЙ. До основного крему ДОДАТИ 1 СТ. ЛОЖКУ АБРІКОСОВОГО лікеру або НАСТОЙКИ, АБО СИРОПУ ІЗ абрикосового варення. Підфарбувати К...
Торт по немецки – 3ахер Тесто для приготовления делают так: берут шоколад  около 150 грамм или какао порошок – 30 грамм, пудра сахарная пудра – 30 грамм, сливки две столовых...