Готуемо майже бутерброди.

Готуемо майже бутерброди:

Для приготування треба купити піту (це корж прісний такий), розбираємо її на дві половинки (це легко, так як вона так печеться), всередині мажемо вершковим маслом і кладемо тонко нарізаний сир.

Знизу і зверху теж маслом трошки намазати, потім зверху намазати кетчупом, трохи ріпчастої цибулі, травички положили (типу кропу), шар тонко нарізаного сиру, а зверху трошки настругати стружкою ковбаски, щоб було ще смачнішеі гостріше.

Потім усе, це відправляємо в мікрохвильовку з Кріспом (це спеціальна сковорідка, яка ще і знизу смажить), але, думаю, підійде просто мікрохвильовка чи духовка.

Памятайте металічні речі не варто використовувати в мікрохвильові печі, це приведе до її пошкодження!

Радимо почитати:

Бутерброди зі шпротами Бутерброди зі шпротами Потрібно шпроти розім'яти з вершковим маслом, додати до цієї маси 5-6 крапель лимонного соку. Отриманою масою намазати скибочк...
Готуємо бутерброди. БУТЕРБРОД? Для приготування бутербродів можна використовувати різні харчові продукти: мясо холодне відварне або підсмажене копчений або відварний я...
Бутерброди з скумбрією і лимоном.... Бутерброди з скумбрією і лимоном. Беремо скумбрію і поливаємо соком лимона і залишити на 10-15 хвилин стояти у тарілці. Тоді шматочки батона намазати...
Бутерброди з бринзою і редисом... Бутерброди з бринзою і редисом Хліб пшеничний - 100 г, бринза - 50 г, масло вершкове - 10 г, редиска-20 г, цибуля ріпчаста - 10 г, маслини - 5 г,...