Закуска з баклажанів з горіхами і зі спеціями.

Сьогодні ми приготуємо закуску з баклажан з горіхами і зі спеціями , щоб приготувати цю закуску нам варто підготувати такі інгредієнти :

500 грам баклажан
рослинне масло

Для начинки:
100 грам горіхів
3 зубчики часнику
свіжу зелень ( хто яку любить)
пів чайної ложечки кориці меленої
пів чайної ложечки гвоздики меленої
сіль , перець
60 мл соку граната

Починаємо готувати:
Баклажани миємо й нарізаємо пластинами завтовшки десь по пів сантиметра .
У літрі води розчиняємо ст. ложку солі і поміщаємо туди наші баклажани на хвилин 15 , щоб вийшла гіркота .

Духовку розігріваємо до 200 градусів.

У форму вистиляємо фольгу , змащуємо рослинним, або вершковим маслом , так само як і готується піца в кращих фірмових піцеріях .
Баклажани виймаємо з розчину , сушимо за допомогою паперових рушників. Викладаємо їх у форму , зверху трохи змащуємо рослинним маслом.
Деко ставимо в розігріту духовку на 8-10 хвилин на одній стороні , потім перевертаємо баклажани на інший бік і запікаємо ще 8-10 хвилин. Потім даємо баклажанам охолонути.

Горіхи , часник і зелень подрібнюємо в м’ясорубці ,або в блендері. У цю масу додаємо корицю , гвоздику , сіль , перець і сік граната. Все перемішуємо . Якщо начинка вийде густою, то додайте трошки лимонний сік, або майонез.

Начинку розкладаємо рівним шаром по кожній платівці баклажана і звертаємо їх рулетиком .
Ставимо в холодильник на пів години і наша закуска готова.

Радимо почитати:

ШТУЧКИ З СИРОМ. ШТУЧКИ З СИРОМ. Для приготування страви потрібно взяти - 1,5 стакана пива та його закип'ятити з 3 / 4 пачки маргарину або з такою же вагою іншого ж...
Як приготувати печінку під шубою?... Дорогі друзі! Ми завжди за стандартом ховаємо «оселедець під шубу». Чому б не поексперементувати. Ми одного разу спробувати заховати «під шубу» ялович...