Борщ з копченим ребром.

борщБорщ з копченим ребром.

Такий борщ з давна готують і він досить особливо смачний. Тільки ребро повинно коптитися в домашніх умовах, на вишневих гілочках, без різних там ароматизаторів диму. Борщ з таким реберцем виходить неймовірно смачним.

Буряк беремо червоний, але обов’язково відварюємо зездалегідь, не очищаючи від шкіри (як на вінегрет). Таді він не виварюється, зберігає колір й аромат. Квасолю заздалегідь замочуємо теж та відварюємо до напівготовності. Воду на борщ доводемо до кипятіння, кладем фавасолю.

Нехай трошки покипить, додаемо картоплю, реберце (коли нема копченого ребра, можна просто покласти в борщ готовi тушковані реберця). Капусту кладемо вже разом з кислотою, щоб вона не розварювалася. Дуже дрібно січемо цибулю, трем моркву, підсмажуэмо злегка на жирі, додаемл туди томатну пасту, або свіжі помідори, які теж дрібно ріжемо. Усе тушкуємо і виливаємо в 6орщ. Додаємо січену зелень кропу, петрушки, чорний перець, лаврове листя. Обов’язково кладемо паприку, бо дуже смачно получається. Буряк нарізаємо тоненькою соломков і кледемо в борщ наприкінці. Треба буквально 3 хвилини, а то втратить колір. Борщ забрати з вогню, дати настоятися 30 хвилин, тоді можна їсти з часником та сметаю.

Радимо почитати:

Особенности посуды из нержавеющей стали “KÖHEN” и ... Я надеюсь Вы сами прекрасно понимаете, что из нержавеющей стали посуда славится не просто так высокими характеристиками по эксплуатации, комфортное и ...
Як приготувати борщ з рябого буряка?... Україна славиться смачним борщем, але і рецептів приготування є теж велика кількість, який з них самий смачніший вирішувати звичайно вам, а ми пропону...
Борщ вегетаріанський Борщ вегетаріанський У киплячу воду покласти очищений цілий буряк, варити майже до готовності. Дрібно нарізані ріпчасту цибулю та моркву протушкувати...
Борщ український з пампушками... Борщ український з пампушками Варимо бульйон на м’ясі до готовності. Одночасно на великій сковороді тушкуємо нарізаний соломкою буряк, додаємо тр...