Як приготувати борщ з рябого буряка?

борщУкраїна славиться смачним борщем, але і рецептів приготування є теж велика кількість, який з них самий смачніший вирішувати звичайно вам, а ми пропонуємо вам зараз приготувати борщ з рябого буряка

З давних часів коли борщ на весіллі готували то він був найсмачніший. Він на весіллі був завжди особливою стравою. За борщ аби знали куховарці на ввсіллі шана велика-була, навіть руку цілували, дякуючи.

Приготувати смачний борщ, в дома теж можна. Беремо шматок м’яса чи ребро коли закипить — кипить годинни півтори. Тоді — порізану картоплю кладемо, через кілька хвилин — капусту й терту моркву.

Борщ любить, щоб його затерти, без цього він зовсім не борщ. Велику цибулю треба дрібно посікти, положити в макітру. А ще – кілька зубчиків часнику, перець горошком, трошки солі, щоб добре розтиралося, насіння кролу. Все, це добре розтираємо, викладаємо в борщ.
Окремо підсмажюємо дрібно нарізану цибулю на олії чи жирі, дадамо томатну пасту чи соус, чи свіжі помідори. Якщо вам подобається борщ кисленький, то ще влийте трохи оцту. А зелений борщ підкислити можна сироваткою. Разом зі сметанкою, дуже добре, смак тодi особливий.

Радимо почитати:

Борщ вегетаріанський Борщ вегетаріанський У киплячу воду покласти очищений цілий буряк, варити майже до готовності. Дрібно нарізані ріпчасту цибулю та моркву протушкувати...
Борщ з копченим ребром. Борщ з копченим ребром. Такий борщ з давна готують і він досить особливо смачний. Тільки ребро повинно коптитися в домашніх умовах, на вишневих гіл...